Jeg er målløs!

Hei!
Jeg har veldig langt og tykt hår og har «alltid» hatt mye flass og kløe i hodebunnen. Det verste har vært flasset som legger seg på skuldrene. Har prøvd omtrent alt og ingenting har hatt effekt, til og med tynning av håret i bakhodet. Butikken jeg jobber i utvidet nylig sortiment sitt med menneskeproduktene fra dere og dermed kom shampoen inn. Jeg vurderte om jeg skulle prøve men var meget skeptisk til lukta på produktet, og det faktum at ingen ting annet har virket. Til slutt bestemte jeg meg for å prøve allikevel. Og det må jeg si: etter en -1- vask var det omtrent null kløe og 95% mindre flass!!! Jeg er målløs! Takk for et knallbra produkt, som faktisk virker! Jeg brukte vanlig balsam for å få «godlukta» i lengdene, nøye med å ikke få den i kontakt med hodebunnen. Shampoen deres er min nye favoritt!