“nå må jeg fylle opp hyllene igjen”

Nå er jeg utsolgt igjen. Det meste ble solgt rett før jeg tok ferie. Resten forsvant mens jeg hadde ferie. Så nå må jeg fylle opp hyllene igjen. Tok med hudpleie pluss på sydenferie. Ble flittig brukt mot solbrenhet. Deilig kjølende effekt. Samme fungerte meget bra mot myggstikk, som antimyggmiddel og for å dempe og komme seg etter lett soleksem.
Produktet ble også brukt på heteutslett med meget bra resultat. Min minste sønn fikk skrubbsår og da renset vi med hudvask pluss og smurte på hudpleie pluss etterpå. 2 dager senere var såret helt borte. Min periodiske psoriasis er forøvrig også borte etter kombinasjonsbruk av hudvask pluss og hudpleie pluss. Og min sønn som har slitt med lett eksem i hodebunnen er helt kvitt sine plager. Fantastisk! Så jeg anbefaler produktene deres til mine kunder og nå er deres produkter blitt en skikkelig bestselger. De få som ikke kjøper tar i allefall med seg brosjyren. Så jeg trenger mange flere brosjyrer.