HUND, hundeoppdrettar og Hudvask for dyr:

Jeg driver et lite hunde oppdrett, Sarita`s lov dog` og har vert så heldig og få prøve produktet Optima hudvask for dyr. Har prøvd mange forskjellige sjampotyper fra både stand og Dyrebutikker men aldri fått det resultatet som jeg har ønsket meg på hundene. Etter å ha prøvd Optima en liten stund er jeg ikke i tvil om at Optima hudvask for dyr er noe av det beste jeg har vert borti. Hundene blir blanke, rene og får en pels som er lett og stelle. Jeg har en hvit hund, som fort blir grå og missfarvet men hudvasken gjør henne snø hvit. De hundene som er nakne, chines crested får en myk og glatt hud. Hudvasken er lett å jobbe inn og lett å få skyldt godt ut igjen. Jeg vil anbefale alle hunde eiere/ oppdrettere til å prøve produktet og selv se at det virkelig gjør sin jobb så både hund/ hundene og eiere vil bli virkelig fornøyde. Optima anbefales på det varmeste.
Jeg kommer til å sende med prøver på produktet og anbefale mine valpekjøpere å bruke dette og andre produkter i samme serien.
MVH: En storfornøyd bruker.