Optima-pH produkter for hund

Optima Ph Gel og øyrerens er eit godt produkt for hunden, spesielt i lag med Optima pH hundeshampo/hudvask.

Hund med kløe og andre hudplager?

For deg som hundeeigar er den firbeintes vé og vel ein viktig del av livskvaliteten.
Slik er det også for oss i “Optima-familien”.

ladyLady er maskoten vår og helsar vennleg på alle som kjem på besøk (for å kjøpa Optima). Mange legg merke til at pelsen hennar er ekstra mjuk og glansfull, og får til svar at sjølvsagt så blir ho vaska med Optima. Heldigvis så har ho ingen hudplager. Det er det mange andre hundar som har.

Om samanhengen mellom hudplager og pH
i hundeshampo og balsam

Hundens hud har pH ca 7,5. Det er ein viktig grunn til at mange hundar er disponerte for hudplager. Bruk av hundeshampo og balsam med pH på dette nivået og høgare forsterkar sjansane for at hudplager skal oppstå. Her finn du grunnane til at du skal bruka hundeshampo (hudvask for dyr) og hudspray for dyr med pH 4.

Optima pH gel er nytt produkt til overflatesår etc
Les meir om bruksområde på vårt faktaark for hund

Vår hundeshampo heiter Optima pH hudvask for dyr, sidan den kan brukast til alle dyr!

Berit frå Sandane skriv dette til oss: Hunden Zipp frå Sandane er nå blitt 9 år. Etter 6 år med hudplager og 3 år med Optima utan hudplager, skriv Berit frå denne artikkelen slik i årets julehelsing:”Som før sagt har jeg ny tidsrekning: Før og etter Optima. Og de som så han før, tror det er en ny hund”

Her er eit par andre tilbakemeldingar:

“Har en Eurasier på snart 3 år som fikk påvist allergi i febr. 2010. Han klødde seg til blods og gnagde på beina sine både natt og dag. Var også veldig plaga med skurv i huden og mye flass i pelsen. Har vaksinert han 1 gang pr. mnd siden febr. 2010 og når det var på sitt verste måtte vi bruke kortisontabletter for å roe kløen. Inntil for 3 mnd. siden da vi blei tipsa om optima-ph hudvask og hudspray. Etter 3-4 vask merka vi stor forskjell og pr. i dag er kløen borte og Chiko som han heter har fått en mye bedre hverdag. Har heller ikke brukt medisiner disse 3 mnd. og det fungerer helt bra.
Så tusen hjertelig takk for et kjempeflott produkt. Har anbefalt det til flere med samme problem og de er like fornøyd som oss!!!!

”Forøvrig vil jeg si at produktene er helt utrolig på hunden min, hun har allergi utslett og er blitt mye mye bedre”.

Bli fornøgd eller pengane tilbake:

Me er så sikre på at også du vil bli ein fornøgd kunde at skulle du likevel ikkje bli det får du kjøpesummen tilbake utan vidare. Einaste vilkåret er at du i ein mail fortel om korleis du har brukt produktet og kva som ikkje vart i samsvar med produktopplysningane.

Optima er produkta som gjer kvardagen din som
hundeeigar lettare.