Om Optima-pH produkter for hest

hudvask_dyr_hest_optimaOptima pH Gel og Optima pH hudvask for dyr er viktig for at sår skal gro. Optimaprodukta sikrar låg pH og held bakterieveksten på eit optimalt nivå.

Hest med kløe og andre hudplager

Hest med kløe og hudplager kan ha god nytte av Optima.
Bruk Optima pH hudvask for dyr og hudspray for dyr ved kløe og andre hudplager.

Optima pH gel

er produktet ein brukar til overflatesår, ”mugg” etc.
Det er ei kjent sak at det er vanskeleg å få sår til å gro på hest. Det er derfor viktig  å senka pH over tid. Dette oppnår ein med Optima som sikrar låg pH og held bakterieveksten på eit optimalt nivå.

Ved ”Sur Stråle”

Vask først med Optima pH hudvask for dyr. Deretter kan du bruka Optima pH hudspray for dyr eller Optima pH organiske syrer.

Sjå bruksområde på vårt faktaark for hest

gel_dyr_optima

Her er nokre tilbakemeldingar:

“Først må jeg få si at jeg er kjempefornøyd med produktene deres. De har hjulpet både meg selv med hud og mageplager, og hestene med hovplager. Vi har fått et nytt liv etter at vi startet med optima.”

“Sjølv har eg ein unghingst som eg må bruke optima på for å halde ein klø-uvane i sjakk, medan ei hoppe på stallen min også blir spraya jamnt med optima fordi ho held på å ødelegge mana si. Begge desse er mine personlege “optima-representantar” – eg anbefalar produktet til alle eg kjem over som har hestar med klø-problem”.

“Må bare si at den hudsprayen er helt rå på alt fra sure heste-høver til hunder som har fått myggestikk.”

Bli fornøgd eller pengane tilbake:

Me er så sikre på at også du vil bli ein fornøgd kunde at skulle du likevel ikkje bli det får du kjøpesummen tilbake utan vidare. Einaste vilkåret er at du i ein mail fortel om korleis du har brukt produktet og kva som ikkje vart i samsvar med produktopplysningane.

Optima er produkta som gjer kvardagen din som
hesteeigar lettare. Ta gjerne kontakt ved spørsmål. Tlf 56564610