Optima-pH produkter for katt og smådyr

katt_optimaOptima kan hjelpa mot kløe hjå katt og andre smådyr.

 

Katt, marsvin og andre ”smådyr” kan også ha kløe og hudplager

Katt, marsvin og andre smådyr med kløe og hudplager kan og ha nytte av Optima-produkta. Men det er ikkje så mange i den kategorien som har «oppdaga» Optima enno.

Her er eit par tilbakemeldingar:

«Etter å ha prøvd en del av produktene jeg kjøpte fra dere må jeg bestille nytt med en gang! Jeg er bare så utrolig fornøyd med alle disse produktene at jeg allerede har rådet fleire til å bestille dem! Jeg er evig takknemlig for at min veterinær nevnte sprayen for meg! Mvh og takk for supre produkter»

Veterinær: «Jeg hadde en kunde innom med to marsvin som klødde voldsomt. Begge hadde fortykket, skjellete hud med mye flass og håravfall. Vi antok midd var problemet og behandlet med dectomax injeksjon. Men det som “gjorde susen” var optima ph spray – 4 dager – og helt normal hud igjen! Eieren ble så begeistret at hun lurte på om optima kunne løse hennes egne psoriasis-problemer. Jeg hadde noen små prøveflasker stående fra siste forsendelse, og damen ble så fornøyd etter kort tids bruk at hun nå ønsker seg optima ph hudpleie pluss.»

gel_dyr_optima

Bli fornøgd eller pengane tilbake:

Me er så sikre på at også du vil bli ein fornøgd kunde at skulle du likevel ikkje bli det får du kjøpesummen tilbake utan vidare. Einaste vilkåret er at du i ein mail fortel om korleis du har brukt produktet og kva som ikkje vart i samsvar med produktopplysningane.

Optima er produkta som gjer kvardagen din som  dyreeigar lettare. Ta gjerne kontakt ved spørsmål. Tlf 56564610