Bare skorper igjen av mollusker

Maja (min mellomste jente på 7 år) har en god stund hatt en del mollusker, som jeg har forstått er nokså vanlig på barn, sikkert fått det i svømmehallen eller av venninner eller noe, for det er kun hjemme hos oss som har hatt det. Veldig plagsomt har det vel ikke vært, men de har sittet på halsen, og bak håret kan det jo bli klamt å klø litt så hun har kjent en del til det. Jeg var til legen med henne for noe helt annet og spurte om dette var mollusker og ja da, disse kunne bli værende lenge, opptil et år sa hun. På dette tidspunktet var de nokså store syns jeg. Samme kveld kom jeg over et kjerringråd om å bruke mateddik på mollusker, jeg satte selvsagt straks i gang med hudbalsam og vi smurte godt på morgen og kveld. Allerede etter en liten uke var de krympet, og nå 2 uker etter er det bare skorper igjen. Hun klaget ikke over svie når vi smurte det på heller. Så nå har jeg alt formidlet rådet videre til en venninne med barn som også har mollusker og gitt henne en liten flaske med hudbalsam.