Jeg har ikke hatt noen tro på det

Min mann er dyrlege og bruker OPTIMA-produktene. Bl.a. når han kjenner han begynner å bli forkjølet, benytter han Optima Ph hudpleie i nesen og litt bakerst i halsen. Dette mener han stopper, evt stagger utviklingen av forkjølelsen. Han har også mast på meg om å gjøre dette, men jeg har ikke hatt noen tro på det..
Imidlertid i går kveld startet svie i halsen og nesen tettnet for mitt vedkommende. Og han sa; prøv optima. Nei, jeg ville ikke. Men så ble jeg verre og verre og tenkte; noe må jeg prøve. Jeg tok en sprøyte og dryppet Optima bakerst i nesen og trakk godt inn. Gjorde det samme i halsen; dryppet Optima bakerst og lot det virke en stund. Det sved litt i nesen og svelget med det samme, og etter kort stund var hele svien helt vekk. I dag er jeg bare litt neseforkjølt. Jeg har dryppet et par ganger i dag, og nesen åpner seg og føles fin.