Hurra, null mere blodige sår!

Hurra, null mere blodige sår!
Med dette vil jeg gjerne takke så mye jeg bare kan for hjelpen med å bli kvitt mitt atopiske eksem! I nesten 45 år(!) med blodige sår på vrist og legger, der bukse og sokker til tider har sittet fast i sårene har legene forsøkt kurere dette med «konvensjonelle legemidler» som i beste tilfelle har fått eksemet til å gå tilbake til en rødflammet og sår overflate, men aldri til å forsvinne helt.
Imidlertid er nå huden på mine legger HELT leget – det er ikke engang arr etter sårene! Er jeg lykkelig? JA! Det tok litt over to måneders daglig behandling med både Hudvask og Hudbalsam pH4 før eksemet tok til vettet og forsvant. Nå, et halvt år senere, er sårene bare en saga blott, Optima pH og jeg vant til slutt! Bare for å være sikker har jeg byttet ut min vanlige shampoo med Hudvask og huden generelt er bedre enn noen gang.
Etter min mening er produktene fra Optima pH verdt hver eneste krone og jeg har kjøpt flere flasker med Hudbalsam pH4 til venner og bekjente som sliter med lignende problemer som jeg hadde. De ser også forbedringer i huden og kommer til å fortsette med behandlingen til de er kvitt plagene.
Så TUSEN, TUSEN TAKK for min «nye» friske hud!

Mvh

Yngve A